thoughts_of_a_teen...
Greenlighter
سلام، این اولین تجربه من با یک ماده افیونی است: ترامادول. این تجربه در واقع کاملاً تصادفی بود؛ من ترامادول را زیر مبل خانهای که برای سفرمان به شیراز (یک شهر است) اجاره کرده بودیم، پیدا کردم. چهار قرص ترامادول ۱۰۰ میلیگرمی بود. ترتیب مصرف به شرح زیر است: ۰۰:۰۰: قرص را بدون آب قورت دادم. نگران تشنج بودم.
۰۰:۳۰: سرم گیج میرود و احساس عجیبی دارم
۰۰:۴۵ حس شوخ طبعی من بهتر شده است و یک سرخوشی خفیف و غیرقابل توضیح، همراه با گرمای ملایمی در سرم احساس میکنم.
۱:۳۰: توی ماشینم دراز کشیدهام و حس خیلی خوبی دارم چون بدنم کمتر به درد حساس شده و تمام بدنم گرم و شاد است. دهانم هم بزاق کمتری تولید میکند. گاهی تمام بدنم میخارد و من فقط از این حالت لذت میبرم.
۲:۰۰: من به همراه خانوادهام از ماشین پیاده شدم اما بیحال نبودم، احساس انرژی بیشتری میکردم، مثل یک دوز پایین کافئین.
۳:۰۰: اثراتش از بین رفته است.
۴:۰۰ اثرات دیگر احساس نمیشوند، اما خماری هم وجود ندارد.
(دفعه بعد که آن را آزمایش کردم، خیلی ضعیفتر شده بود و تحمل آن به سرعت ایجاد شد.)
۰۰:۳۰: سرم گیج میرود و احساس عجیبی دارم
۰۰:۴۵ حس شوخ طبعی من بهتر شده است و یک سرخوشی خفیف و غیرقابل توضیح، همراه با گرمای ملایمی در سرم احساس میکنم.
۱:۳۰: توی ماشینم دراز کشیدهام و حس خیلی خوبی دارم چون بدنم کمتر به درد حساس شده و تمام بدنم گرم و شاد است. دهانم هم بزاق کمتری تولید میکند. گاهی تمام بدنم میخارد و من فقط از این حالت لذت میبرم.
۲:۰۰: من به همراه خانوادهام از ماشین پیاده شدم اما بیحال نبودم، احساس انرژی بیشتری میکردم، مثل یک دوز پایین کافئین.
۳:۰۰: اثراتش از بین رفته است.
۴:۰۰ اثرات دیگر احساس نمیشوند، اما خماری هم وجود ندارد.
(دفعه بعد که آن را آزمایش کردم، خیلی ضعیفتر شده بود و تحمل آن به سرعت ایجاد شد.)