• Psychedelic Drugs Welcome Guest
    View threads about
    Posting RulesBluelight Rules
    PD's Best Threads Index
    Social ThreadSupport Bluelight
    Psychedelic Beginner's FAQ
  • PD Moderators: Esperighanto | JackARoe |

☮ Social ☮ PD Social Tripping Thread: aLL aBoArD tHe MoThErShiP 👽🛸

Bu sefer 50 mg Memantin aldım, eminim bu sefer bana çok daha fazla etki gösterecek. Hatta bugün işten izinli olduğum için istersem biraz daha alabilirim. Bu sefer acele etmeye gerek yok, ayrıca kız arkadaşımla birlikteyim ve o Noel ağacı almaya ve dışarıda yemek yemeye gitmek istiyor, bu yüzden çok fazla dışarıda olmak istemiyorum. Genel olarak, bu ilacın halka açık yerlerde kullanımının çok kolay olduğunu düşünüyorum.

PCP analoglarına benziyor, ancak bu beni bir büyücü gibi davranmaya itmiyor ve daha az manik/sanrısal bir halüsinasyon yaşamama neden oluyor. Ama Reddit'te gördüğüm gibi 250-300 mg gibi devasa dozlar alan insanların başına neler geleceğini kim bilebilir ki? Bir adam neredeyse iki hafta boyunca halüsinasyon görmüş. Bu bana şu an için çok çılgınca geliyor ve dozlamada çok dikkatli olmalıyım. Ben bu düşük dozlarda oldukça keyif alıyorum ve fiziksel olarak çok yoğun bir işim var, günlerce ağır bir şekilde kendimden geçmiş halde olmak istemiyorum, yemek yaparken parmağımı keserdim herhalde.
Aman fazladan kaçınız

Enjoy the 2C-T-2, I'm considering taking some tomorrow but am likely to chicken out. Seems like the most appropriate tool in the box for what I'm looking for though.
I might take some 2C-T-2 this weekend. You would be in good company.