• Select Your Topic Then Scroll Down
    Alcohol Bupe Benzos
    Cocaine Heroin Opioids
    RCs Stimulants Misc
    Harm Reduction All Topics Gabapentinoids
    Tired of your habit? Struggling to cope?
    Want to regain control or get sober?
    Visit our Recovery Support Forums

Found a bottle of pentobarbital

Λάμερ, ΣΙΓΟΥΡΑ συστήνω ανεπιφύλακτα τη χλωρμεθειαζόλη όποτε σου δοθεί η ευκαιρία. Να είσαι πολύ προσεκτικός μαζί της, και ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αλκοόλ αντενδείκνυται ακόμη περισσότερο από τα βαρβιτουρικά. Το Stuff έχει μια ισχυρή, απίστευτη δράση, βραχείας-μέσης διάρκειας (εντελώς ακατάλληλο παρεμπιπτόντως για ένεση, δεν το έχω κάνει, αλλά μην το δοκιμάσεις καν, γαμώτο, λιώνει ακόμη και πλαστικό και ανατριχιάζω στη σκέψη τι μπορεί να κάνει στην αγγείωση, τους πνεύμονες κ.λπ.), δρα εξαιρετικά γρήγορα από το στόμα ή στον κώλο ούτως ή άλλως, και είναι απίστευτα ευφορικό. Ένα από τα απόλυτα αγαπημένα μου μη βαρβιτουρικά κατασταλτικά. Είναι στην πραγματικότητα ένας αλλοστερικός θετικός διαμορφωτής για την ίδια θέση σύνδεσης στους υποδοχείς GABAa όπως και οι αγκάθια, τη θέση αναγνώρισης πικροτοξίνης/βαρβιτουρικών. Το Stuff έχει μια απίστευτη, απίστευτη ένταση.

Το παίρνω τώρα (το παίρνω για την πρόληψη και τη θεραπεία των επιληπτικών κρίσεων), και μαζί με το γεγονός ότι τα παυσίπονά μου έχουν αυξηθεί προσωρινά επειδή έχω τραυματίσει το πόδι μου, αρκετά άσχημα που δεν μπορώ να περπατήσω ή να σταθώ, μου δίνει μια πολύ ωραία αίσθηση ευφορίας.
Παίρνεις PICROTOXIN; Αν ναι, σε ποια δόση και πόσες φορές την ημέρα;
Please answer 🙏🙏🙏