??
I was understanding this to mean, your words will outlast your life if you have anything meaningful to say. NOT that he expects the new guy to die soon XD
I don't think Jno took it to that level, but you never know
??
I was understanding this to mean, your words will outlast your life if you have anything meaningful to say. NOT that he expects the new guy to die soon XD
Merhaba insansı insanlar!
Benim adım Arjun, ama bana Arn diyebilirsin. 27 yaşındayım ve ABD'nin hayattayım. Mavi renkli ürünler.
Soruları yanıtlamaya ve ne yapılmasına ve ne yapılmamasına yardımcı olacak bir kaynak olarak buradayım. Bir hesabın aktarılmasına karar verdim; bunu yapıyorum çünkü yakın gelecekte temizlenmenin mümkün olmayacağını gerçeğini ciddiyetle kabul ettim, ancak bir gün bırakmayı umuyorum. Metamfetamini damardan alıyorum ve 2023'ten beri ara ara (ama en çok sürekli) bu şekilde kullanılıyor. Bu alışkanlığın ortaya çıkardığı durumlar ve sorunlar hakkında biraz bilgim var. Ayrıca hayatım giderek daha zor hale geldiği için kendimi destekleyebilmek için buradayım. Bununla birlikte, içini çizmek, yalnız kalmak veya sadece sohbet etmek isteyen biri varsa her zaman müsaitim.
Utanç korkunç bir durumun; kendini güçlendirir.
Utanç duygusu ne kadar artarsa, kesintilerimiz o kadar azalır, uysallaşır ve aşırı derecede rüzgarlı davranırız gibi davranırız. Bu durum, utancı sadece içimizde pekiştirmekle kalmıyor, aynı zamanda davranışlarımız ve tavırlarımız dünya genelinde de yansıyor.
Yaşadığınız acılar için utanmayın, hepimizin yaşadığı şeyleri içinde bulabiliriz
Merhaba insansı yaratıklar!
Benim adım Arjun, ama bana Arn diyebilirsiniz. 27 yaşındayım ve ABD'nin güneyinde yaşıyorum. Mavi renkli ürünler kullanıyorum.
Soruları yanıtlamaya ve ne yapılması ve ne yapılmaması gerektiğini öğrenmeye yardımcı olacak bir kaynak olarak buradayım. Bir hesap açıp katkıda bulunmaya karar verdim; bunu yapıyorum çünkü yakın gelecekte temizlenmenin mümkün olmayacağı gerçeğini ciddiyetle kabul ettim, ancak bir gün bırakmayı umuyorum. Metamfetamini damardan alıyorum ve 2023'ten beri ara ara (ama çoğunlukla sürekli) bu şekilde kullanıyorum. Bu alışkanlığın beraberinde getirdiği durumlar ve sorunlar hakkında biraz bilgim var. Ayrıca hayatım giderek daha zor hale geldiği için kendime destek bulmak için buradayım. Bununla birlikte, içini dökmek, yalnız kalmamak veya sadece sohbet etmek isteyen biri varsa her zaman müsaitim.
Utanç korkunç bir şeydir; kendini pekiştirir.
Utanç duygusu ne kadar artarsa, özgüvenimiz o kadar azalır, uysallaşırız ve aşırı derecede özür diler gibi davranırız. Bu durum, utancı sadece içimizde pekiştirmekle kalmaz, aynı zamanda davranışlarımız ve tavırlarımız aracılığıyla dünyaya da yansıtır.
Yaşadığınız acılar için utanmayın, hepimiz başkalarının kendilerini içinde bulabileceği durumlarla karşılaşmıyoruz.
I don't think Jno took it to that level, but you never know